Ce este un cod de bare?

Codul de bare este o reprezentare de date codificată (cifrată), destinată a fi citită pe cale optică. Codurile de bare sunt folosite în multe domenii, îndeosebi industriale. Un cod de bare are aspectul unui șir de bare negre de diverse grosimi pe un fundal alb. În general fiecare cifră sau literă se reprezintă printr-o anumită combinație de 1 sau mai multe bare. Există mai multe formate (sisteme) de coduri de bare.

Cine trebuie să obțină aceste coduri de bare?

Alocarea codurilor de bare este obligatorie atât producatorilor, cât și importatorilor, care doresc să-și comercializeze produsele în magazine dotate cu echipamente de citire a codurilor de bare. Codul de producător se emite o singură dată și este valabilă atât pe teritoriul României, cât și internațional. Prin urmare alocarea codurilor vă oferă garanția că produsele Dvs. vor fi comercializate în țară și în străinătate, având un cod unic în lume.

Cât timp sunt valabile codurile emise de societatea noastră?

Practic prin alocarea codurilor de bare rezervi un interval de coduri de bare de care vei dispune de un termen nelimitat, deci codurile nefolosite din pachet pot fi utilizate și cu zeci de ani după alocarea primului cod de bare, chiar și pentru o gamă de produse care nu au nici o tangență cu cele actuale. Codurile folosite deja pentru un produs nu se pot reutiliza pentru a marca alte produse, nici în cazul în care produsul inițial a fost retras de pe piață.

Este necesară obținerea codului unic de producător sau importator?

Dacă produsele tale nu vor circula în comerțul național sau internațional și dorești doar o identificare prin coduri de bare pentru uz intern, cum ar fi gestionarea stocului în magazinul propriu, atunci poți aplica pe produse orice tip de cod de bare, ne-fiind necesară obținerea codurilor de bare EAN13. Codurile emise sunt valabile pentru toate produsele, exceptand codurilor pentru cărți (care necesită coduri ISBN) și produse farmaceutice.

Alocăm coduri EAN13

Compania noastră vine în întâmpinarea clienților nostri punându-le la dispoziție cei mai buni și experimentați parteneri în alocarea codurilor de bare, astfel încât odată cu cea alegerea pachetul dorit vei beneficia deasemenea și de cele mai bune servicii necesare în tot acest proces.

Dându-ne tot interesul în a fi de ajutor maxim clienților noștri… ne ajută să obținem rezultate mai bune și, ulterior, să ne bucurăm de recomandările clienților.


CONTACT..

Procedură Simplă și rapidăCe trebuie să faci pentru a obține coduri de bare EAN13? Simplu!
Urmează pașii de mai jos pentru a beneficia de serviciile de alocare coduri de bare

Contactează-ne!

Primul pas este să iei legătura cu unul din consultanții noștri pentru a stabili tipul codului de bare de care ai nevoie

Completarea formularului

Completează formularul de comandă

Analizarea dosarului

Urmează procedura de verificare a datelor transmise, precum și înregistrarea cererii de alocare.

Emiterea facturii

Îți vom trimite o factură proformă cu valoarea taxei unice de alocare în funcție de pachetul ales.

Emiterea certificatului

După trimiterea dovadei de plată a taxei unice, vei primii codurile pe e-mail, apoi vom emite certificatul de atenticitate.

Expedierea documentelor

În cel mult 48 de ore vei intra în posesia tuturor documentelor în original necesare pentru alocarea codurilor de bare